Aktiviteter

Aktiviteter

Gennem aktiviteter og oplysning arbejder IPBES i Danmark for, at danskerne kender de udfordringer, vi som samfund står overfor i forhold til at beskytte vores biodiversitet og økosystemer – herunder de økosystemtjenester, naturen giver os: at rense den luft, vi indånder, bestøve de afgrøder, vi spiser og give energi til at varme og køle vores hjem. Naturen giver også mennesker mulighed for rekreation, oplevelser og friluftsliv. For at sikre de livsvigtige funktioner for fremtiden, er det vigtigt, at vi gør en aktiv indsats for at beskytte dem.

Få nyheder og updates om IPBES i Danmarks arbejde og aktiviteter:

Nyheder LinkedIn Twitter Facebook 

 


Kommende aktiviteter

Naturmødet 2024: Bro eller barriere?

Tema: Naturmødet har med sit 3-årige tema “Bro eller barriere?” slået fast, at de har manifesteret sig som en velorganiseret bred platform, der bygger bro mellem økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere. Naturmødet er – som naturen – for alle.
Tid og sted: 23. – 25. maj 2024, Hirtshals 
Læs mere her: https://naturmoedet.dk/

Folkemødet 2024

På Folkemødet samles borgere og beslutningstagere og hundredvis af organisationer til demokratiske debatter om vores fælles samfund.
Tid og sted:
13.-15. juni 2024, Allinge, Bornholm
Læs mere her: https://folkemoedet.dk/

Klimafolkemødet 2024: Klimahandling sammen

Tema: Formålet med Klimafolkemødet er helt enkelt at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Temaet er derfor: ‘Klimahandling sammen’.
Tid og sted:
29. – 31. august 2024, KulturØpladsen i Middelfart
Læs mere her:  https://klimafolkemoedet.dk/