Aktiviteter

Aktiviteter

Gennem aktiviteter og oplysning arbejder IPBES for, at danskerne kender de udfordringer vi som samfund står overfor i forhold til at beskytte vores biodiversitet og økosystemer – herunder de processer naturen giver os, som eksempelvis at rense den luft, vi indånder, bestøve de afgrøder vi spiser og give energi til at varme og køle vores hjem. Naturen giver også mennesker mulighed for rekreation, oplevelser og friluftsliv. For at sikre disse livsvigtige funktioner for fremtiden, er det vigtigt, at vi gør en aktiv indsats for at beskytte dem.

Få nyheder og updates om IPBES i Danmarks arbejde og aktiviteter:

Nyheder LinkedIn Twitter Facebook 

 


Kommende aktiviteter

Naturmødet 2023: Bro eller barriere?

Tema: Naturmødet har med sit 3-årige tema “Bro eller barriere?” slået fast, at de har manifesteret sig som en velorganiseret bred platform, der bygger bro mellem økologer, konventionelle, nysgerrige, naturvejledere, børn, politikere, videnskabsfolk, vinterbadere og mountainbikere. Naturmødet er – som naturen – for alle.
Det danske IPBES-kontor’s rolle: IPBES i Danmark deltager i år på Naturmødet med en stand i The Village og får desuden selskab af 6 gymnasieelever. På standen vil især IPBES’ gymnasielle undervisningsmateriale i biodiversitetskrisen være i fokus. Læs mere om undervisningsmaterialet her
Tid og sted: 11. – 13. maj 2023, Hirtshals 
Læs mere her: https://naturmoedet.dk/

Klimafolkemødet 2023: Klimahandling sammen

Tema: Formålet med Klimafolkemødet er helt enkelt at inspirere til handling – både for beslutningstagere, virksomheder, organisationer og borgere. Temaet er derfor: ‘Klimahandling sammen’.
Tid og sted:
 31. august – 2. september 2023, KulturØpladsen i Middelfart
Læs mere her:  https://klimafolkemoedet.dk/